Amerika’yı ele geçirmeyen namerttir!

Siyasetin hızlı temposu arasında geride bıraktığımız hafta iki çok önemli zirvede hem ufuk açıcı hem vizyon ortaya koyan konuşmaları dinleyerek dünyanın nereye gittiği ve Türkiye'nin de bu süreçte nerede olduğuna dair yeni bilgiler, yeni fikirler öğrenmek çok iyi geldi.

Para Dergisi'nin düzenlediği Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi'nde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, devletin girişimci olmak isteyenlere sunduğu imkanları anlatırken, yeni girişimciler için 3 milyar euroluk fonun varlığından tutun, gençlik için girişimcilik kampüsleri kurulup her imkanın sunulmasına kadar çok geniş bir vizyonu anlattılar. Yazılım yolu ile çok basit başlayıp buğu dünyada kendi alanında sayılı şirketler arasına girmiş örnekleri, yaratıcılarından dinlemek ayrı bir keyifti. Binnaz Abla ve Faladdin markalarının kurucusu henüz 30'larındaki Sertaç Taşdemir'in hikayesi, pek çok kişiye muhteşem bir örnek idi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yarın değil hemen şimdi... 10 Nisan 2023 | 445 Okunma Mesele sadece seccade değil! 03 Nisan 2023 | 396 Okunma Terörün gölgesi değil gövdesi düştü 01 Nisan 2023 | 120 Okunma Ya Herru Ya Merru! 27 Mart 2023 | 339 Okunma Kılıçdaroğlu hukuku! 25 Mart 2023 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar