Tetikçi, aynı akıbete mi uğradı?

“Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ı bazı birimler “Tetikçi” olarak kullandı. Ankara Etlik’te evindeyken gelen bir telefon üzerine gitti. Bir daha ondan kimse haber alamadı. 15 Temmuz 2016’da darbe...

“Yeşil” kod adlı Mahmut Yıldırım’ı bazı birimler “Tetikçi” olarak kullandı. Ankara Etlik’te evindeyken gelen bir telefon üzerine gitti. Bir daha ondan kimse haber alamadı. 15 Temmuz 2016’da darbe girişiminin kilit isimlerinden Adil Öksüz, 99 kişiyle birlikte adliyeye götürüldü. 98’i tutuklandı, sadece Adil Öksüz serbest kaldı. Bir daha da onu ne gören oldu, ne de konuşan. Bu iki kişinin yaşayıp yaşamadığı da bilinmiyor.

Ama yaşamadığı kesin bilinen birisi var. Çok bilen, çok şeyler yaşamış emekli Binbaşı Cem Ersever, öldürülmeden önce değerli meslektaşımız Soner Yalçın’a önemli açıklamalar yapmıştı. Mahkemede de daha çok konuşacaktı. Bunun için Ankara’ya geldi, meçhul bir tetikçi öldürdü, Ersever’in cesedi Elmadağ civarına bulundu.

BAKANIN HABERİ YOK!

İçişleri Bakanı, her fırsatta terörle mücadelesini övüyor. Doğru, övünülecek işler yaptı. Ama aralarında polisin de bulunduğu kişilerden oluşan organize suç örgütü günlerce hazırlık yapıyor, gelip Ankara’da Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’i tabancayla vurup öldürüyor. Bakana sormak lazım, tetiği çeken kişi nerede?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iki özel harekatçı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 340 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.804 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.143 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 222 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar