Parayla “iş bağlayan” lobide kimler var?

İçişleri Bakanı makamında, SBK Holdingin patronu Sezgin Baran Korkmaz’la 4 Aralık’ta görüştü

Alaattin Çakıcı aranırken, dönemin Devlet Bakanı Eyüp Aşık’la yaptığı telefon konuşmasını kayda aldı. Kaydettiği bu konuşmayı açıkladı. Hükümeti salladı. Eyüp Aşık, toplumsal duyarlılığı da dikkate alıp hem bakanlıktan, hem milletvekilliğinden istifa etti. Dokunulmazlığının kaldırılması için çaba gösterdi. Ama günümüzde bakanlığına dezenfektan satan da, hakkında önemli iddialar gündeme getirilse de dokunulmazlığının kaldırılması yönünde kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Hatta, dokunulmazlığının kaldırılmasını isteyemiyorsun, açıklaması gereken konuları Cumhuriyet Savcısı’na da, kamuoyuna da açıklamıyorlar.

Sedat Peker, aralarında bakanların, siyasilerin de isimleri geçen açıklamalar yaptı. “Yok böyle bir konuşma” denilince ses kaydını açıkladı. Anlaşılan elinde daha çok ses kaydı var. Çünkü, çok önemli iddialarda bulunuyor, bunlarla ilgili yaptığı görüşmeler ya da başkasının yaptığı ve kayda aldığı konuşmalar Sedat Peker’e ulaştırılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 341 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.808 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.144 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 225 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar