Mansur Yavaş’ın amblem cevabı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinglerinde CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alırken, “Partisinin ambleminden kaçan, korkan bir aday olur mu? Partisinden...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinglerinde CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı hedef alırken, “Partisinin ambleminden kaçan, korkan bir aday olur mu? Partisinden utanan, kendisini destekleyen ittifakı saklamaya çalışan bir aday olur mu? İşte buyurun bakın bizim adayımızın hemen altında AK Parti” dedi.

Ankara’da reklam panolarının tamamı AKP’nin seçim afişleriyle donatılmış durumda. Sanırsınız Ankara’da başka siyasi partilerin adayları yokmuş gibi tamamı AKP tarafından kapatılmış. Kitap fuarına gidiyorsunuz her tarafta AKP’nin adaylarının afişleri. Giriş kapılarında AKP araçlarıyla sürekli sesli ve görüntülü yayınlar yapılıyor. Ankara’nın giriş-çıkışları olan Eskişehir, Konya, Samsun yollarında ne kadar elektrik direği varsa tamamının bir tarafından Cumhurbaşkanın, bir tarafında Özhaseki’nin fotoğrafları bulunuyor.

AKP’NİN DE YOK

AKP Genel Başkanı, Mansur Yavaş’ın seçim afişlerinde partisinin logosunu kullanmadığını eleştiriyor ama reklam panolarına baktığımızda AKP’nin Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki’nin, AKP’nin ilçe adaylarının hiçbirisinde AKP ya da seçim işbirliği yaptığı MHP’nin amblemlerini göremezsiniz.

Erdoğan ile Özhaseki’nin fotoğraflarının birlikte yer aldığı afişlerde de, adayların reklam panolarındaki tekli fotoğraflarında da durum böyle. Sadece elektrik direklerine asılan tekli fotoğraflarda parti amblemi kullanılmış. O zaman reklam panolarında gördüğümüz AKP’li adayların fotoğraflarını siz de inceleyin. Bakalım, siz AKP ya da işbirliği yaptığı MHP’nin amblemlerini görebilecek misiniz?

ÇÜNKÜ, YASA BÖYLE

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 341 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.804 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.143 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 224 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar