Konuşma sırası onlarda

Deniz salyasının uluslararası kamuoyunun dikkatini çeken bir sorun olarak 2007 yılında Ege Denizi’nde, Yunanistan yakınlarında da tespit edilmiş

Sedat Peker'in bugüne kadar paylaştığı videoların her birinde çok önemli iddialar var. Devletimiz, bazı vatandaşlarımız töhmet altında kalıyor. Bazıları da, olayların gündeme getirilmesi karşısında, “Ohhh… ohhh… ohhh” diyor. Ama “Ohh” çekmek yetmez. Önemli olan bunların küllenmemesi, kararlı bir biçimde üzerine gidilmesidir.

İçişleri Bakanı, dokunulmazlığı kalkmadan Cumhuriyet Savcısı'nın yapacağı bir şey olmadığını bilmiyor mu? Eyüp Aşık, Devlet Bakanı ve Milletvekiliyken, Alaattin Çakıcı ile telefon konuşması ortaya çıkınca, yalnız C. Savcılığı'na başvurmakla kalmadı, bakanlık ve milletvekilliğinden istifa etmiş, dokunulmazlığının kaldırılmasını sağlamıştı.

GİDİLECEK ADRES

Mehmet Ağar, Susurluk sürecinde dokunulmazlığının kaldırılmasını istemiş ve yargılanmıştı. Hakkında önemli iddialar gündeme getirilen ve halen görevde bulunan İçişleri Bakanı'nın dokunulmazlığı kaldırılmadıkça bir sonuç çıkar mı?

İçişleri Bakanı, hakkında bir şikayet olan bakanlık personelini gerektiğinde “Soruşturmanın selameti” deyip açığa alıyor, ya da başka illere geçici görevle gönderiyor.

......

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 86 Okunma Bu teröristler, düğmeye basılmasını mı bekliyor? 27 Mart 2024 | 550 Okunma Mağdurlar ve emekliler dip dalgası geliyor 22 Mart 2024 | 913 Okunma Lütfü Savaş: Benim seçime harcayacak param yok ki, başkasına nasıl vereyim? 20 Mart 2024 | 425 Okunma Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil 19 Mart 2024 | 1.085 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar