Kılıçdaroğlu’nun aklı fikri bu konuya odaklı

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirinin ötesine geçen açıklamalar yapıldı. Yıllarca birlikte yol...

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirinin ötesine geçen açıklamalar yapıldı. Yıllarca birlikte yol yürüdükleri arkadaşları, sanki bu yenilgide sorumlulukları yokmuş gibi, “Değişimdemeye başladı. Açıkçası en çok bu durum Kılıçdaroğlu’nu üzdü. Aday gösterilmeyen bazı isimlerin ise genel başkanın yanında durması ve ona destek vermesi de vefa örneğiydi.

CHP Genel Başkanı, bazılarını söylemediği sözlerinden dolayı hedef alınıyor. “Niçin yalanlamadı?” deniliyor. Açıkçası şu dönemde hangi birisini yalanlasın. Bu dönemde, Kılıçdaroğlu’nun bazı açıklamaları da yıllardır kendisine destek olan bazı sitelerin yöneticilerini haklı olarak kızdırdı ve onların hedefi haline geldi.

CHP NASIL HAZIRLANIYOR?

Evet CHP içinde rahatsızlıklar yaşanıyor ama yerel yönetimler seçimi için partide farklı çalışmalar yapılıyor. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Aklımız fikrimiz önümüzdeki seçimlerde” diyor.

Türkiye genelinde 30’u büyükşehir olmak üzer toplam bin 253 belediye başkanı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Suç örgütü davasında ilginç gelişmeler 19 Mayıs 2024 | 556 Okunma Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 346 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.821 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.150 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.156 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar