İşte Meral Akşener’in FETÖ’cülüğü!

Siyasi partilerde, milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecine girilmesiyle siyaset iyice ısındı. Aday olabilmek, hele seçilecek sırada yer alabilmek için kıran kırana bir mücadele sürüyor. Parlamento dengesinin...

Siyasi partilerde, milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecine girilmesiyle siyaset iyice ısındı. Aday olabilmek, hele seçilecek sırada yer alabilmek için kıran kırana bir mücadele sürüyor. Parlamento dengesinin değişmesi halinde, en çok üzerinde durulacak ve gündeme getirilecek konu ise yolsuzluk iddiaları olacak.
Gerek mülkiye müfettişliği, gerekse Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu üyeliği döneminde Recep Sanal büyük yolsuzlukları ortaya çıkardı. O şimdi kurucuları arasında bulunduğu İYİ Parti’nin, Ankara’da Yozgatlı seçmenlerin yoğunlaştığı 3. bölgeden aday adayı.

“BEKA” DEĞİL, “ZEKA” SORUNU

Recep Sanal, kendi çapında devletin hep daha iyi yönetilmesi için çırpındı. Ama günümüzde her şeyin “kötüye gittiğine” inanıyor ve şunları anlatıyor:
“Bugün ülkemizin beka sorunuyla karşı karşıya kalmasının temel sebebi, 15 yıldır ülkeyi yönetenlerdeki zeka sorunudur. İçeride huzursuz, dışarıda itibarsız hale gelmemizin baş sorumluları; yağcı siyasetçiler ile yalaka medyanın şımarttıklarıdır.”
Yoksullukla mücadele edebilmek için önce yolsuzlukla mücadele etmek gerekir. Yolsuzlukla mücadele avcısı Recep Sanal, “Yüce dinimiz bir yana, yeryüzündeki hiçbir inanç sisteminin kabul etmeyeceği tarzda inanç sömürüsü yaparak, kul hakkını besmeleyle çalan besmelesizlerin önü kesilmediği takdirde, üstümüzdeki vergi yükü de artacaktır” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 10 Okunma Bu teröristler, düğmeye basılmasını mı bekliyor? 27 Mart 2024 | 549 Okunma Mağdurlar ve emekliler dip dalgası geliyor 22 Mart 2024 | 913 Okunma Lütfü Savaş: Benim seçime harcayacak param yok ki, başkasına nasıl vereyim? 20 Mart 2024 | 425 Okunma Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil 19 Mart 2024 | 1.085 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar