En doğru, en gerçek tarikat hangisi?

Menzil’e gidip de “Tövbe” almak isteyenler, Seyda’nın attığı uzun ipi ya da o ipe bağlı olan iplerden birisini sağ eliyle tutup, Seyda’nın söylediği şu sözleri tekrarlıyor:  “Ya Rabbi!...

Menzil’e gidip de “Tövbe” almak isteyenler, Seyda’nın attığı uzun ipi ya da o ipe bağlı olan iplerden birisini sağ eliyle tutup, Seyda’nın söylediği şu sözleri tekrarlıyor:  “Ya Rabbi! Bütün yapmış olduğum günahlardan ben pişmanım. Keşke yapmasaydım. İnşallah bir daha ben yapmayacağım.” Ardından isim söylüyor ve o şeyhi kabul ediyorsunuz.

Tabi bununla bitmiyor. Bununla bağlantılı olarak “Ölüm Rabıtası” var. O rabıtada gözlerini kapatıyor, sadece ölümü düşünüyorsun. Ölümü düşünen insanların bağırmaları, camiyi inletiyor. Ağlayanlar, birbirlerine sarılanlar, haykıranlar… İnanılır gibi değil. Bu ruh haline “Cezbe” deniliyor.

TAHT KAVGASI VAR MI?

“Erol” olan soyadını, Seyda Abdülbaki “El Hüseyni” olarak değiştirmişti. Hüseyin, dedelerinin adı. Vefat eden Abdülbaki El Hüseyni’nin oğlu Seyda Saki El Hüseyni’ye babası “El verip”, onun “Halife”liğini ilan etmişti. Vefatından kısa süre önce de diğer oğulları Fettah ve Mübarek’i de halife yaptı. Seyda Saki, aynı zamanda Semerkant Holding’in de CEO’su. Yani ticari faaliyetler ağırlıklı olarak onun üzerinden yürüyor.

Abdülbaki El Hüseyni’nin vefatının üzerinden üç gün bile...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Suç örgütü davasında ilginç gelişmeler 19 Mayıs 2024 | 542 Okunma Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 346 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.821 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.150 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.156 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar