CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile koruma müdürü Aslan saldırıyı anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün bazı gazetelerin Ankara temsilcilerini makamında kabul etti. Kılıçdaroğlu, “Korumalar sağ olsun güzel görev yaptılar. Ciddi bir güvenlik zafiyeti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün bazı gazetelerin Ankara temsilcilerini makamında kabul etti. Kılıçdaroğlu, “Korumalar sağ olsun güzel görev yaptılar. Ciddi bir güvenlik zafiyeti vardı. Bilinçli olarak mı yaratıldı, onu bilemiyorum. Zaman gösterecek” dedi. Güvenlik ekibinin cenazeye katılacağını, saat 10.00’da Emniyet Koruma Şube Müdürlüğü Nöbetçi Amirliği’ne bildirdiğini kaydeden, gittikleri evde Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Komutan Yardımcısı, Ankara Emniyet Müdürü’nün bulunduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, soruları şöyle cevaplandırdı:

ŞEHİT AİLESİYLE TEMAS KURULDU

Hulusi Akar’ın konuşmasını nasıl değerlendirirsiniz?

Konuşurken duymadım. Hulusi Bey, atmosferin etkisi ile mi yoksa başka bir gerekçesi mi vardı bilmiyorum. Oradaki konuşmayı çok farklı düşünmek istemiyorum. Kalabalık var, onların dağılmasını isteyebilir.

Devlet Bahçeli’nin açıklaması? 

Şehit cenazelerine en çok katılan benim. Bir şehidimiz var. Ona katılmak, aileye taziye dilemek, sabır dilemek baş sağlığı dilemek hepimizin ortak görevi. Ben böyle bakıyorum. Aile ile gitmeden önce temas kuruldu. Daha sonra gittim. Gittiğimde farklı bir tablo vardı, tabloyu gördük. Birden fazla yerde görevlendirilmiş insanlar vardı. Normalde önlemlerin alınması gerekiyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 340 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.804 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.143 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 222 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar