Binali Bey, devletin politikasını çizdi

Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimler yıllar boyunca tartışılacak yargı kararları ve siyasetçilerin söylemleriyle hatırlanacak.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) yasalara aykırı biçimde yedek üyelere oy kullandırması, seçimlerde aday olma hakkını kabul ettiği bazı kişilerin seçimleri kazanmasından sonra görev üstlenmesine izin vermemesi, İstanbul seçimlerinde sandığa atılan 4 oydan üçünü geçerli birini geçersiz saymasının bazı hukuk uzmanlarınca tam kanunsuzluk olarak nitelendirildiği daima hatırlanacak.

Bazı adayların seçmenlerin bir bölümünün oylarını kazanmak amacıyla kullandıkları ifadeler de unutulmayacak. Bunlardan biri oyların çalındığı iddiasıdır. Kimin, nerede, hangi oyları nasıl çaldığı belirtilmeden oyların çalındığını iddiası da unutulmayacaktır.

BİNALİ BEY’İN O SÖZLERİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 182 Okunma Bu teröristler, düğmeye basılmasını mı bekliyor? 27 Mart 2024 | 552 Okunma Mağdurlar ve emekliler dip dalgası geliyor 22 Mart 2024 | 913 Okunma Lütfü Savaş: Benim seçime harcayacak param yok ki, başkasına nasıl vereyim? 20 Mart 2024 | 425 Okunma Genelkurmay belgelerine göre o sayı asla öyle değil 19 Mart 2024 | 1.085 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar