Hainler Afrin’de hendek savaşına hazırlanıyor

Afrin için gözler bugünkü MGK’ya çevrilmişken, PKK hain planlar peşinde. Sur, Cizre ve Nusaybin’de sivillerin arasına saklanıp ‘hendek savaşı’ yürüten teröristler, aynı yöntemi Afrin’e...

Afrin için gözler bugünkü MGK’ya çevrilmişken, PKK hain planlar peşinde. Sur, Cizre ve Nusaybin’de sivillerin arasına saklanıp ‘hendek savaşı’ yürüten teröristler, aynı yöntemi Afrin’e taşıyor. Hendekler kazılıyor. Evler arasında tüneller hazırlanıyor.

Suriye sınırımızda büyük hareketlilik var. Askerimiz sınırda. Bölücü terör örgütünün Suriye uzantısı YPG de sınırımızın karşısında. Türkiye’nin, Suriye topraklarını girmesi için büyük tahrikler var. Böylece, ülkemiz kendisini bir savaşın içinde bulacak.

Geçen yıl, ABD’nin desteğiyle PKK ordusu kurulmaya başlandığını yazdığımızda bunu yadırgayanlar, hatta “amma atmışlar” diyenler olmuştu. Sadece gerçeğin peşinde olduğumuz için yazdıklarımızı fotoğraflarla belgelemiştik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve diğer yetkililer artık sınırımızda bir PKK-YPG ordusu bulunduğunu açıklıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Deprem bölgesindeki “Kayıp” seçmenlerden 22 bin 46’sı adına oy kullanıldı 09 Nisan 2024 | 340 Okunma Menzil’in oyu nereye gitti? 05 Nisan 2024 | 5.804 Okunma Memura, bayram öncesi maaş ödenecek mi? 03 Nisan 2024 | 1.143 Okunma Bu noktaya gelmek kolay olmadı 02 Nisan 2024 | 1.155 Okunma AA, 2 bin 500 kişiyle veri toplayacak 29 Mart 2024 | 222 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar