Üçlü vurgun

Kadere bakın: Galatasaray’ın öne geçtiği golde, asist Feghouli’den, gol Belhanda’dan geldi. Galatasaray’ın istenmeyen, gitmeleri için arkalarından elli türlü dolap döndürülen, camia ve taraftara hedef gösterilen iki futbolcu...

Kadere bakın: Galatasaray’ın öne geçtiği golde, asist Feghouli’den, gol Belhanda’dan geldi. Galatasaray’ın istenmeyen, gitmeleri için arkalarından elli türlü dolap döndürülen, camia ve taraftara hedef gösterilen iki futbolcu... İkinci golün asistinin de Belhanda’dan geldiğini ekleyelim.

Kardeşim, bu adamlar sizin kontratlı oyuncularınız değil mi? İsteseniz de, istemeseniz de paralarını tıpış tıpış ödemek zorunda değil misiniz? Bırakın, oynasınlar o zaman... Kontratları bitene kadar etlerinden-sütlerinden yararlanın. Eve damat almıyorsunuz ki, takıma yararı olacak futbolcuya bakıyorsunuz.

Anlamadığım şu; Sivasspor son yarım saatte bu kadar dirilecekse, maçın ilk bir saatini niçin “baygın” geçirdi. Galatasaray 60. dakikaya kadar rakibini, sahayı, sonucu, futbolu teslim aldıktan sonra, ne oldu da son yarım saatte bu kadar dağıldı, ecel terleri dökerek bitiş düdüğünü zor-bela getirdi.

Hiç kuşkusuz, son yarım saate damgasını vuran ve Galatasaray’ı ayakta tutan kaleci Okan oldu. İlk bir saatte Sivas’ın soğuğundan üşüyüp, sıcak bölgelere “yıllık izne” çıkan kaleci Okan, son yarım saatte, kelimenin tam anlamıyla “fazla mesai” yaptı. İlginçtir, bu son yarım saatte, Okan’ın büyük hataları da oldu, muhteşem kurtarışları da... Ama kabul edelim ki, sevapları, günahlarına oranla kat kat fazlaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jesus’un inadına rağmen 11 Nisan 2023 | 283 Okunma Güneş, Jesus’u tuş etti 03 Nisan 2023 | 502 Okunma Ektiğimizi biçiyoruz 30 Mart 2023 | 442 Okunma Avrupa neyimize, dönelim ligimize... 29 Mart 2023 | 296 Okunma Boğazımıza takılmasın 27 Mart 2023 | 267 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar