Geleceği tasarlarken..

“Forum İstanbul” seçkin işadamlarının, akademisyenlerin ve eski üst düzey bürokratların dahil olduğu Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biridir. On altı yıldan beri faaliyette...

“Forum İstanbul” seçkin işadamlarının, akademisyenlerin ve eski üst düzey bürokratların dahil olduğu Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biridir. On altı yıldan beri faaliyette bulunan bu topluluk düzenlediği konferanslarla, gerçekleştirdiği dış temaslarla ve yayınlarıyla, Türkiye’nin gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

“Forum İstanbul”un dün Swissotel’de başlayan 2 günlük Konferansı “Türkiye Geleceğini Yeniden Tasarlıyor” başlığını taşıyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin açılış konuşmasını yaptığı konferansta, Türkiye’nin -ve de dünyanın- halen geldiği dönüm noktasından hareketle, geleceğe yönelik değerlendirmeler ve projeksiyonlar yapılıyor.

Türkiye’de ve dünyada çok hızlı gelişen olaylar arasında, orta ve uzun vadeli gelecek için tahminler yapmanın zorluklarına rağmen, kendi konularında uzman olan konuşmacılar, ilginç analizlerini ve öngörülerini sundular.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kötü gün dostları 27 Eylül 2021 | 131 Okunma Merkel’siz Almanya nasıl olacak? 25 Eylül 2021 | 204 Okunma Türkiye’nin BM atılımı 18 Eylül 2021 | 249 Okunma 11 Eylül dersleri! 11 Eylül 2021 | 284 Okunma Afganistan’da ‘yeni düzen’sizlik! 04 Eylül 2021 | 292 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar