Yooo, öpseydin kızım!

Ne yaptılarsa iş tutmadı. Yönetmeni de düşünmüş taşınmış, öyle bir şey yapayım ki, demiş, çektiğim dizi rating alamadığından kaldırıldı, demesinler. Ne de olsa...

Ne yaptılarsa iş tutmadı.
Yönetmeni de düşünmüş taşınmış, öyle bir şey yapayım ki, demiş, çektiğim dizi rating alamadığından kaldırıldı, demesinler.
Ne de olsa tanınmış çocuk. Çektiği işin rating belasına kaldırılacak olmasını yedirememiş kendine zahir.
Aradığı o şeyi de bulmuş: Ayakkabı kutusu.
Bir sahne tasarlamış, hiç alakası yokken masanın üzerine ayakkabı kutusunu koyup malum replikle kör gözüm parmağına alegorinin dibini bulmuş.
Dizi yayından kaldırılınca da sosyal medyada kıyametler kopmuş.
Öyle ki, dizinin yönetmeni cesaretinden dolayı göklere çıkartılırken "işte dizinin ipinin çekilmesine neden olan sahne" gösterileri altında iktidar lanetlenmiş.
Oysa o sahneden çok önce kanal rating nedeniyle o diziyi yayından kaldırma kararı almış.
Kaldı ki, söz konusu dizinin ipini çeken televizyon kanalı zaten ayakkabı kutusundan kafasını çıkartmayan, yani, FETÖ'nün tüm kumpas malzemelerinin üzerine balıklama atlayan "muhalif" bir kanaldı.
Ne ki, mesele hakikat değil algı faaliyetiydi. Yönetmenin yaptığı "uyanıklık" ziyadesiyle ödüllendirilmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.270 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.261 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 884 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 921 Okunma O parayı buldu 11 Nisan 2024 | 632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar