Yılmaz, Ruşen ve Cumhuriyet

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre ABD Başkanı Biden, Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki açıklamalarından çok rahatsızmış! Ankara Büyükelçileri David Satterfield'ı bu konuda...

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre ABD Başkanı Biden, Kılıçdaroğlu'nun son günlerdeki açıklamalarından çok rahatsızmış!


Ankara Büyükelçileri David Satterfield'ı bu konuda görevlendirmiş.


Güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre Büyükelçi Satterfield geçen gün Kılıçdaroğlu'na yönelttiği soruları ve aldığı yanıtları bir rapor halinde ABD Dışişleri Bakanı Blinken'a aktarmış.


Cumhuriyet Gazetesi işte bu rapora ulaşmış
Rapor şöyle:


SATTERFIELD - "Sayın Kılıçdaroğlu, 'Ben ne mültecilerin sömürülmesine ne de güzel ülkemizin emperyalistlerin mülteci hapishanesine dönüştürülmesine razıyım!' dediniz. Emperyalistlerle kimi kastediyorsunuz?"


KILIÇDAROĞLU - "Katar'ı."


SATTERFIELD - "Peki, 'Beni Erdoğan'la karıştırmayın. Kuvayı Milliye geleneğinden geliyorum' sözleriyle kimlere meydan okumak istediniz?"


KILIÇDAROĞLU - "İç kamuoyuna yönelik öyle şey ettim..."


SATTERFIELD - "Madem iç kamuoyuna yönelikti, neden...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 79 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.271 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.261 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 884 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 921 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar