Taze ve farklı bir muhalif

Sağdan soldan ipini koparanı, Fetullah kapatması liberali, fırıldak muhafazakarı ve daha nesi ve nesi, hülasa, topyekûn "Erdoğan düşmanları" gitgide birbirlerine benzemeye başladı.

O kadar ki, "Erdoğan nefreti" potasında adeta eriyip aynileştiler.
Aynı izansızlık, aynı insafsızlık, aynı zıpçıktı tecessüs. Ve öyle şaşkaloz şuur ki kuşkusunda bile samimiyetsiz.
En büyük maharetleri, tek ayak üstünde 40 yalan. (Bunların yalanlarına İngiltere veya Almanya 6 ay maruz kalsın iç savaş çıkmazsa ben bir şey bilmiyorum.)
Hem "memleket batsın yeter ki bu iktidar gitsin" diye şeytanla bile pazarlık yaparlar, hem de "memleket batıyor" diye yaygara koparırlar!
Hem kıyasıya kutuplaştıran hem kutuplaştırmadan şekvacı olan, hem ayrıştıran hem de "kucaklaşma" propagandası yapan bunlar.
Son günlerde Suriyeli göçmenler "defolsun" diyorlar ya, Suriyeliler Avrupa'ya gitsin diye kapıları açalım, ossaat alayı birden Suriyeli göçmenleri kucaklarlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.454 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 548 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma ABD’yi kim kurtaracak? 19 Mart 2024 | 702 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar