Sözcü gazetesi FETÖ’ye kaç kurban bağışladı?

Biz Silivri önlerinde F tipinin zulmettiği masum insanları savunurken, siz o zalimler ne istedilerse veriyordunuz!Sözcü gazetesinin kimi yazarları üç aşağı beş yukarı böyle diyorlar.Kendilerini böyle savunuyorlar.E...

Biz Silivri önlerinde F tipinin zulmettiği masum insanları savunurken, siz o zalimler ne istedilerse veriyordunuz!
Sözcü gazetesinin kimi yazarları üç aşağı beş yukarı böyle diyorlar.
Kendilerini böyle savunuyorlar.
E öyleydiniz de Silivri duvarları yıkıldıktan, FETÖ'nün kumpasları bir bir ortaya çıktıktan sonra neden kol kola girdiniz?
Neden Fetullah'ın, “İman-ı ekmel, ihsân-ı ekmel, ihlas-ı ekmel…” dediği Cumhurbaşkanı adayını tıpış tıpış desteklediniz?
Neden Mehmetçiğin vatan için verdiği savaşa (arkasındaki toplumsal desteği bölmek isteyen FETÖ ile aynı ağzı kullanarak) “saray savaşı” dediniz?
Neden FETÖ'nün MİT TIR'ları ihanetiyle Türkiye'yi uluslararası toplumda terörü destekleyen ülkeymiş gibi gösterme kumpasını pazarlamaya çalıştınız?
Neden Kürtlerin şivesiyle “beşbeken” ve “pırt mento” diye dalga geçen Bekir Coşkun'unuz ve ırkçı faşist Emin Çölaşan'ınız FETÖ'nün seçim stratejisiyle gayet senkronize biçimde HDP'ye oy istedi?
Ve, neden 17 Aralık 2013'ten itibaren FETÖ'nün ürettiği tüm psikolojik harp malzemelerini sonuna kadar ve hatta köpürterek tüketiniz?
Ya 15 Temmuz öncesindeki o afra tafralarınız neydi öyle?
Söyler misiniz, “SHUT UP TAYYİP!” manşetini atacak kadar sizi kim coşturmuştu?
FETÖ'nün abilerinden Süleyman Hamit Müftigil'le o telefon görüşmesini yapan muhabiriniz mi?
Bu ülkenin Cumhurbaşkanı'na yani Başkumandan'ına, “Tayyipic” veya “Öl Recep” diyebilecek kadar kin ve nefretle nasıl doldunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.816 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 324 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.271 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.262 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 887 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar