Seni rezil seni

Savaş uçaklarıyla Meclis'in bombalanmasına ve 249 insanın şehit düşmesine “tiyatro” demiştik.Gerçekten eşeklik ettik, yüzümüze tükürseniz hakkınız var!FETÖ'cü Tuğgeneral...

Savaş uçaklarıyla Meclis'in bombalanmasına ve 249 insanın şehit düşmesine “tiyatro” demiştik.
Gerçekten eşeklik ettik, yüzümüze tükürseniz hakkınız var!
FETÖ'cü Tuğgeneral Partigöç'ün, darbe yapmak için harekete geçtiklerini eşine bıraktığı notta belirttiği ortaya çıkınca, yüzümüz nasıl kızardı bilemezsiniz.
Diyeceklerine…
Şimdi de kalkmış Hollanda'nın atlı itli saldırısına “tiyatro / oyun” demeye başladılar.
Tıpkı FETÖ'cüler gibi rezil, FETÖ'cüler kadar yüzsüzler!
CHP'nin Muharrem İnce'si gündüz gözüyle, “Hollanda gerçek bir AK Partili'dir. Çünkü 'evet' çıkmasını istiyorlar. Yaşananlar bir oyun…” diyebildi.
Televizyon programlarında sehpa kıran asabi CHP Milletvekili (A.E) de nasıl bir idrak, izan ve insaf sahibi olduğunu şöyle dermeyan etti: “AB ile oynanan bu tiyatroyu halkımız görüyor ve gereğini yapacak…”
Aynı kafadaki bir “aktör” (M. F) de “Hollanda'ya gidilmesinde ısrar edenlere ve halkımızın küçük duruma düşürülmesine neden olanlara soruşturma açılıyor mu?” diyerek ne mal olduğunu ortaya koydu. (Yardımcı erkek oyuncu bile olamayacak olan bu çocuğa yıllar yılı “star” muamelesi yapıldı. Reklamcılar ve malum network tarafından boşuna “parlatılmaya” çalışılmamış demek ki.)
Kripto Sözcü gazetesi de malumunuz bu kafalarla aynı dalga boyunda.
Bir süre önce bu köşecikte, “Mustafa Kemal'in gözlerini kaldırın gazetenizin logosundan, size yakışan Merkel'in veya Fetullah'ın gözleridir,” demiştim.
Son günlerde gösterdikleri performansa bakınca, “Hollanda köpeklerinin gözleri” Sözcü'ye daha uygunmuş gibi geldi bana.
Çünkü…
Mustafa Kemal'in gözlerine bakan hiç kimse Hollanda'nın itlerle yaptığı o alçak saldırıya “meşruiyet” aramaz.
Bunlar, bunların içinden bir yazar, Hollanda'nın tavrını aklamak uğruna Kıbrıs'ı bile meze yaptı.
Efendim, Denktaş, Türkiye'de bazı marjinal gruplarla görüşünce, dönemin başbakanı Erdoğan, “Ne anlatacaksan, buyur Kıbrıs'ta anlat onu…” demiş.
E'ee?
E'si şu: Hollanda da işte böyle demeye getirmiş, biz laftan anlamayınca da, mecburen itlerini Türklerin üzerine sürmüşler…
Bu kafayla insan normalde dışarı çıkmaya utanır; bu adam 40 yıldır köşe yazarlığı yapıyor.
“Anavatan Türkiye” ile “Yavru Vatan Kıbrıs” arasındaki ilişki biçimiyle Türkiye ile Hollanda arasındaki ilişki biçimi bir mi?
Kıbrıs, Türkiye'nin nesidir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 5.953 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 330 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.270 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar