Ortaköy katili bunun için mi yakalanmadı

Öteden beri güvenlik birimlerinin yoğun olduğu semtte ve güvenlik önlemlerinin alabildiğine arttırıldığı bölgede bir terörist elini kolunu sallayarak onca insanı katlediyor sonra da aynı şekilde elini kolunu...

Öteden beri güvenlik birimlerinin yoğun olduğu semtte ve güvenlik önlemlerinin alabildiğine arttırıldığı bölgede bir terörist elini kolunu sallayarak onca insanı katlediyor sonra da aynı şekilde elini kolunu sallayarak kayıplara karışıyorsa, Andrey Karlov'un katili neden sağ yakalanmadı diye tekrar sormak gerekir.
Ne alakası mı var?
Hiç olmaz olur mu?
Reina'da çalışanlar bile o gece en az 3 polis kontrolünden geçerken o terörist oraya o silahla nasıl girebildi?
Aynı şekilde, Rus Büyükelçi'sinin katili, etrafı onca polisle kuşatılmışken, yani, kaçmasının imkan ve ihtimali yokken, nasıl olur da sağ yakalanmaz?
Soruları çoğaltmak elbette mümkün…
Ne ki, FETÖ'nün CIA yapılanması olduğuna hâlâ kani değilseniz hiçbir sorunun cevabını veremezsiniz.
Verirsiniz de, kimsecikleri ikna edemezsiniz.
Terör saldırısını kimin üstlendiğinin hiç önemi yoktur. Hangi fay hatlarına kötücül enerji yüklemek istiyorlarsa ona uygun bir terör örgütünü harekete geçirirler.
Zaten PKK / PYD'ye açıktan silah yardımı yapıyorlar.
DAEŞ derseniz; Trump, “DAEŞ'i Obama kurdu, Hillary de yardımcı oldu” demedi mi?
E'ee, geriye ne kaldı?
Mahut terör örgütlerinin patronları aynıdır. Lakin FETÖ diğer terör örgütlerine nazaran çok farklıdır.
Gerek elebaşının ABD'de barınmasıyla gerek “legal görünümlü illegal yapı” hüviyetiyle ve gerekse diğer terör örgütlerinin içinde timler kurmasıyla CIA tarafından “özel hizmete” alınmıştır.
DHKP-C içinde FETÖ istihbaratçılarının “kaos timi” kurduğunu aklınıza düşürürseniz ne dediğini anlarsınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.763 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 323 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.271 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.262 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 887 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar