O romanın kayıp sayfası kimdeyse getirsin

Merhume Şule Yüksel Şenler'i "Huzur Sokağı" romanını atv için diziye uyarladığımız 2012'de tanıdım. Romanının diziye uyarlanması karşısında çok heyecanlanmış, yaptığımız işi de çok beğenmişti.

Mültefitti...
Kentli, dindar ve öncü kişiliğinin yanı sıra müthiş bir iletişim gücü vardı. Sanki ilk kez değil de yıllar yılı tanış gibiydik.
Laf lafı açmış, merhum Yücel Çakmaklı'nın 70'li yıllarda "Birleşen Yollar" adıyla çektiği Huzur Sokağı'nın sinema versiyonunu da konuşmuştuk. Feyza'yı Türkan Şoray, Bilal'i de İzzet Günay canlandırmıştı. Şule Hanım bu vesileyle Türkan Şoray'la çok sevimli, çok hoş bir anısını da bizimle paylaşmıştı.
Doğrusunu isterseniz, Şule Hanım'ın dizimizde "Feyza" karakterini canlandıran Selin Demiratar'la "iletişim" kurduğunu bilmiyordum.
Selin Hanım telefonla arayıp cenazenin nerden kaldırılacağını sormasaydı veya Huzur Sokağı yazarının veda yolculuğuna iştirak ettiği Eyüp Sultan'ın avlusunda ayak üstü görüşmeseydik hiçbir zaman bilmeyecektim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 558 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.532 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar