Neden?

Telmaşa solcuların da işi zor !

Sayın Erdoğan'ı destekleyen medyayı tek sesli olmakla suçluyorlardı, Halk TV'den Tele 1'e kadar tüm kanallarında kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.
Sadra şifa tek bir analizleri de yok; varsa yoksa felaket tellallığı.
Düşünce özgürlükleri de "Erdoğan düşmanlığıyla" sınırlı.


O kadar ki, iktidarın herhangi bir icraatını takdir eden bir "sanatçı" sabah akşam "muhalif" olduğunu söylese de boykottan, linçten, hatta "hain" ilan edilmekten kurtulamıyor.

Eskisi gibi "manipülasyon pornosu" yapmakla da uğraşmayıp direkt yalan söylüyorlar.

Film setindeki kurusıkı silahların fotoğrafları üzerinden "silahlanıyorlar" algısı oluşturmaktan, Kılıçdaroğlu ve hık deyicisi Faik Öztrak'ın "Katar yalanına" kadar artık sınır tanımıyorlar.


Elbette böylesi bir ortamda hakikat aranamaz... Hakikat, düşüncelerin çatışmasından doğar. Gel gör ki ortada düşünce hak getire ama yalan gırla gidiyor...

***


"Küresel dünya sistemi yandaşı figüran muhaliflerin" bunca yalandan maksatları, hedefe ulaşmak. Hedefleri de ABD Başkanı Biden'ın 2019'da dile getirdiğiyle aynı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı indirmek!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.266 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.261 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 884 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 920 Okunma O parayı buldu 11 Nisan 2024 | 632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar