Neden susuyorsun?

Kılıçdaroğlu ve partisi terör örgütleriyle aralarına mesafe koymayı bir türlü başaramıyor. Hele FETÖ ile hiç. Geçenlerde, mahut örgütün karanlık bir "çalışanını"...

Kılıçdaroğlu ve partisi terör örgütleriyle aralarına mesafe koymayı bir türlü başaramıyor.
Hele FETÖ ile hiç.
Geçenlerde, mahut örgütün karanlık bir "çalışanını" Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanlığı'na getirdikleri medyada yer almıştı.
Akıbet ne oldu, bilmiyorum.
Geçen gün de, terör örgütlerinin propagandasını yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan birini İstanbul İl Başkanı seçtiler.
Ne diyelim, hayırlı olsun.
Akıbet ne mi olur, onu da bilmem.
Benim bildiğim şudur: "Erdoğan nefreti" üzerinden CHP'li seçmene bu durumu da rahatlıkla "yutturacaklardır." Neleri yutturmadılar ki?!
Zaten psikolojik harp mamulü "Erdoğan nefreti" bunun için üretildi ya.
Lakin...
ABD'nin son derece modern silahlarla donattığı / eğittiği 30 bin kişilik terör ordusunu sınırlarımızda konuşlandırmasına sessiz kalmayı, hiçbir şeyle "yutturamazlar."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 5.910 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 330 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.270 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar