Ne vıdı vıdı yapıyorsun müdür

Madem Aydın Doğan'ın “Karargâh Rahatsız” manşeti iktidara yarıyor diyorsun, sen karşı çık o zaman, sana yarasın.CHP olarak sen yeri göğü inlet, hadi ne duruyorsun!Orta sahada top çevirip de zevahiri...

Madem Aydın Doğan'ın “Karargâh Rahatsız” manşeti iktidara yarıyor diyorsun, sen karşı çık o zaman, sana yarasın.
CHP olarak sen yeri göğü inlet, hadi ne duruyorsun!
Orta sahada top çevirip de zevahiri kurtarmaya çalışma. Samimiysen koy tavrını da görelim. Görelim, kapalı kapılar ardında ellerini ovuşturmadığını. Görelim, “istemem yan cebime koy” dercesine erketede beklemediğini…
Tamam icra makamı değilsin, ama, hiç değilse savcıları sen göreve davet etseydin ya!
“Karargâh Rahatsız” manşeti karşısında bir an için mayıştın kaldın, diyelim. Hadi bunu da “darbesevici” mazinin içgüdüsel refleksine bağlayıp görmezlikten gelelim.
Ama artık kendine gel. Tavrını koy, sesini yükselt. En azından, “takipçisi olacağız, bu işin peşini bırakmayacağız” de!
Bak, Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığının resmi internet sitesinden dün yapılan açıklamada, “Karargâh Rahatsız, Karargâhta Rahatsızlık, Türk Silahlı Kuvvetlerinde Rahatsızlık vb. gibi ifadeler söz konusu dahi edilmemiştir” deniliyor.
İşte sana fırsat; “Karargâh Rahatsız manşetini nerenizden uydurdunuz?” diye haykır.
Hatta de ki, ey Aydın Doğan nedir senin derdin; neden fitne fesat çıkarmaya çalışıyorsun?
Gördün mü, Sayın Bahçeli bir devlet adamına yakışır şekilde nasıl “Asker bizim, devlet bizim, hükümet bizim!..” dedi.
Sen de söyle. Şayet Aydın Doğan'ın mahut fitnesinden medet ummuyorsan elbette.
“Hükümet bizim, diyemem” deme sakın. Hükümeti kıyasıya eleştir, yerden yere vur ama “Karargâh Rahatsız” fitnesine karşı hükümetin yanında yerini al.
Demokrat olmanın gereği budur.
Bir de, dış ülkelerden hükümete saldırıldığında sevinme. Niye mi? Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olduğu için. Ve unutma, sen de Türkiye Cumhuriyetinin ana muhalefet partisisin.
FETÖ, 15 Temmuz darbesinin ardından “tiyatro” dedi, sen de bunu anında terennüm ettin. Şimdi de “Karargâh Rahatsız” manşetine “mizansen” diyorsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 563 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.534 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar