Namussuz

Artık herkes bunun farkında: Türkiye canını dişine takmış İkinci İstiklal Savaşı'nı veriyor.El Bab'taki operasyonlar da bunun ifadesidir.Gönül ister ki, CHP Genel Başkanı Sayın...

Artık herkes bunun farkında: Türkiye canını dişine takmış İkinci İstiklal Savaşı'nı veriyor.
El Bab'taki operasyonlar da bunun ifadesidir.
Gönül ister ki, CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu da tez zamanda bu hakikate uyansın.
İnsanların tanklarla ezildiği, Meclis'in savaş uçaklarıyla bombalandığı o gece, “dikkatle izliyoruz” dediği için “uyanması” zaman alabilir.
Hiç değilse, “Ne işimiz var Suriye'de” diyerek kimsecikleri uyutmaya kalkışmasın.
Unutmasın ki daha dün, PKK'nın PYD kolunu kurtarmak için Suriye'deki Kobani'ye müdahale edilmesi için Meclis'ten tezkere çıkarılmasını kendi partisi istemişti.
O vakit ona, “Ne işimiz var Suriye'de” diyen oldu mu?
İkinci İstiklal Savaşı verdiğimiz şu günlerde kimseciklerin avuruna zavuruna bakacak halimiz yoktur.
O hayasız o kahpe saldırıyı 15 Temmuz'da püskürttük ama bitmedi, bitmediler.
FETÖ'nün arkasındaki gücü hesaba katmayanlar, ne var ki, belleri kırıldı, tasfiye ediliyorlar, diyebilirler.
Görmüyorlar!..
ABD sadece FETÖ'yü değil, tüm taşeronları bize karşı harekete geçirdi. “Kara kuvvetlerimiz” dedikleri, gündüz gözüyle silah yardımı yaptıkları PKK / PYD herkesin malumu.
Ya DAEŞ?
Trump, Irak laboratuvarında üretilen bu örgüt hakkında tevekkeli, “annesi Hillary” dememişti.
Baksanıza, El Bab'ta “çocuklarını” kurtarmak için nasıl da şeytanlık yapıyorlar.
Biz El Bab'a girince anında Rakka operasyonunu ertelediler. DAEŞ bu sayede Rakka'daki gücünü El Bab'a sevk etti. (Allah'tan ABD “stratejik müttefikimiz,” ya düşmanımız olsaydı!)
Moskova'da 20 Aralık'ta imzalanan Rusya, İran ve Türkiye'yi Suriye ile muhalifler arasındaki görüşmelerin garantörü konumuna getiren anlaşmayı da torpillemek için harekete geçtiler.
Düne kadar kıllarını kıpırdatmazken, birdenbire “muhaliflere” silah yardımı yapmaya başladılar…
Her türlü şeytanlığı deniyorlar. Mesela, Suudi Arabistan'ı fişteklemek için, bakın Türkiye sizi Suriye konusunda masanın dışında tuttu, diyorlar.
Sadece ABD değil, Türkiye'nin bölünmesini isteyen Avrupalı “dostlarımız” da Rusya, İran ve Türkiye'nin Suriye “görüşmesinden” müthiş şekvacı.
Bakınız, Almanya gazetesi (Frankfurter Allgemeine Sonntag) editörü Thomas Gutschker ne yazmış: “Görüşmede Suriye'deki kanlı savaşa karşı diplomatik yollar aramış olan Almanya ve Fransa gibi birçok ülke eksik. Oysa bir yıl önce büyük umutlarla başlayan Viyana sürecinin parçasıydılar fakat şimdi yalnızca izliyorlar…”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 563 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.534 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar