Masayı Erdoğan kurdurdu

Bugünkü yazı yolculuğumuzda komplo teorisi yöntemiyle şu soruya cevap bulmaya çalışacağım: "6'lı masa neden cumhurbaşkanı adayını hâlâ belirlemedi?" Malumunuz, bu sorunun muhtelif cevapları var....

Bugünkü yazı yolculuğumuzda komplo teorisi yöntemiyle şu soruya cevap bulmaya çalışacağım: "6'lı masa neden cumhurbaşkanı adayını hâlâ belirlemedi?"
Malumunuz, bu sorunun muhtelif cevapları var. Ama hepsi de tatmin edici olmaktan çok uzak.
Şimdiye değin en bilimsel cevap, masanın dışındaki İmamoğlu'ndan geldi. O da gündüz gözüyle, "Ula size ne?.." dedi. Aynı şahıs, aynı konuşmasında, "Masanın en çalışkan neferiyim" iddiasında da bulundu.
Masanın içindekiler onun kadar çalışkan olamadıkları için olsa gerek, "Cumhurbaşkanı adayınız kim?" sorusuna, "Ula size ne?" deyip kestirip atamadılar.
Bilmiyorum, adaylarının kim olacağını en azından kendi seçmenlerinin merak etmeye hakları olduğunu düşünmüş de olabilirler. Sanırım bundan sebep, mazeret bildirircesine, "Adayımızı açıklarsak yıpratırlar" demişlerdi.
Ne ki üzerinden hayli zaman geçti, seçim yaklaştı, söz konusu mazeret raf ömrünü yitirdi.
Sevgili Kılıçdaroğlu da bunun farkında olacak ki adaylığını...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.243 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.248 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 844 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 920 Okunma O parayı buldu 11 Nisan 2024 | 632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar