Manyak mısınız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a PKK/ YPG yandaşlarının İsveç'te yaptıkları müstekreh hakarete CHP'nin tepki göstermesi gerçekten de çok anlamlı. Zira, özellikle son yıllarda, "Türkiye'nin ana muhalefeti"...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a PKK/ YPG yandaşlarının İsveç'te yaptıkları müstekreh hakarete CHP'nin tepki göstermesi gerçekten de çok anlamlı.
Zira, özellikle son yıllarda, "Türkiye'nin ana muhalefeti" olduklarını hepten unutmuşlardı.
Hava güvenliğinden yoksun kalmamızı isteyen müstevlilerin sözcülüğüne soyunurcasına S-400'lere karışı çıkmaktan, "Akdeniz'de ne işimiz var" diyerek Mavi Vatan konusunda Yunanistan'la aynı telden çalmaya kadar akıl almaz halleri vardı.
Yabancı yatırımcılara, "Türkiye'ye yatırım yapmayın" diyorlar, küresel emperyalizmin taşeron örgütleriyle aralarına mesafe koymuyorlardı, ötesi var mı?
Hülasa...
Ana muhalefet partisi olarak Türkiye'nin umudu olacaklarına ne yazık ki Türkiye düşmanlarının umudu haline gelmişlerdi.
Demem o ki, CHP'nin İsveç'teki "düşmanlığa" gösterdiği tepki nereden baksanız bakın değerlidir.
Keşke, bu ülkenin ana muhalefet partisi olduklarını hep böyle akıllarında tutsalar!
Unutmayalım:
Harici bedhahlar "dahili bedhahlardan" cesaret almadan Türkiye'ye ve liderine bir Irak yahut...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.058 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.053 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 332 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar