Kürt olsaydım çok ağırıma giderdi

“Sömürge aydını” olmanın da kendine göre bir raconu vardı. Ne bileyim böyle şelek şebelek her mevzuya atlamazlardı.Artık bunlar öyle değil.Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunların, tuzakların...

“Sömürge aydını” olmanın da kendine göre bir raconu vardı. Ne bileyim böyle şelek şebelek her mevzuya atlamazlardı.

Artık bunlar öyle değil.

Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunların, tuzakların tasarımcılarına “üst akıl” falan deniyor, bunlar da (sanki kendileri işaret edilmişçesine) koro halinde mezkur kavramlaştırmayı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar.

Son günlerde işi hepten aymazlığa vurdular.

O kadar ki, “dış güçlere” veya “üst akla” yapılan her eleştiriyi direkt üzerine alınıp hiç sektirmeden karşılık vermeye başladılar.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Almanya'nın “soykırım” kararı üzerine yaptığı bir konuşmada, “Karşımıza Ermenileri, terör örgütlerini sürmeyin, delikanlı olun…” diyor, bir bakıyorsunuz, Almanya'nın yerine bunlar “cevap” yetiştirmeye koyulmuşlar.

Cevap dediğim de lafın gelişi; bildiğiniz hakaret, küstahlık, terbiyesizlik.

Mesela, Hadi Özışık'ın bir internet sitesi sayesinde varlığından haberdar olduğumuz “Rahatsız Hasan” adlı şahıs anında cibilliyetinin gereğini ortaya koymuş: “Asıl sen delikanlı ol…”

Erdoğan'ın, (Almanya'nın iki yüzlülüğüne tepki sadedinde) söz konusu “delikanlı ol” çıkışı bu “elemanı” neden bu denli geriyor?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na “Asıl sen delikanlı ol...” diyebilecek kadar neden edepsizleşiyor?

Diyeceksiniz ki, neden edepsizleşmesin; “Rahatsız Hasan” adı üstünde, “rahatsız” değil mi?

Hadi öyle olsun.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 1.244 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.952 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 325 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.272 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.264 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar