Kumpas

FETÖ'nün katlettiği Karlov'un yerine Rusya'nın hâlâ bir büyükelçi atamaması nerden baksanız manidar.Buna mukabil, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin de her geçen gün geliştiği bilinen bir hakikat.En...

FETÖ'nün katlettiği Karlov'un yerine Rusya'nın hâlâ bir büyükelçi atamaması nerden baksanız manidar.
Buna mukabil, iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin de her geçen gün geliştiği bilinen bir hakikat.
En son olarak buğday konusundaki kısıtlama sorununun halledilmesi için taraflar girişimde bulunmaya karar verdi. (Rusya Başbakan Yardımcısı Dvorkoviç, ticarette karşılıklı kısıtlamaların iki ülkenin de zararına olduğunu dile getirdi.)
Öte yandan, S-400 füze görüşmeleri de devam ediyor.
Teknoloji transferinin de konuşulduğu bu son derece kritik görüşmelerin, Ankara ve Moskova'nın dışındaki malum başkentleri de yakından ilgilendirdiğini biliyorsunuz.
Erdoğan-Putin arasındaki diyalog mu?
Herhangi bir sıkıntı söz konusu olduğunda medya üzerinden değil telefonla konuşacak kadar sağlıklı yürüyor.
O kadar ki, “müttefiklik” ilişkisi içinde olduğumuz NATO ülkelerinin hiçbir lideriyle bu denli sağlıklı iletişim kurulabilmiş değil.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 5.855 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.955 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 330 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.270 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar