Kılıçdaroğlu’na yazık günah değil mi Soner?

Soner Yalçın kısa süre önce "muhalif mahalle baskısına" aldırış etmeden çok önemli bir yazı kaleme almıştı. Bu köşeciğin müdavimleri hatırlayacaktır, şu satırlarını...

Soner Yalçın kısa süre önce "muhalif mahalle baskısına" aldırış etmeden çok önemli bir yazı kaleme almıştı.
Bu köşeciğin müdavimleri hatırlayacaktır, şu satırlarını da iktibas etmiştim:
"ABD'nin elinde iki 'silahı' vardı: - Biri PKK...
/ - Diğeri FETÖ... / Amacı; FETÖ'yü darbeyle iktidara taşıyarak, PKK'yı hedefine ulaştırmaktı:
'Birleşik Kürdistan!' / Bu sebeple... Ne 7 Haziran 2015 ve ne de 1 Kasım 2015 genel seçimleri umurundaydı! Hükümet olmak değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı indirerek iktida tamamen ele geçirmek istiyorlardı!.."
Takdir edersiniz ki...
Erdoğan'ı iktidardan indirmek için şeytanla bile işbirliği yapacak tıynetteki "şebelekler mahallesinde" bunları söylemek az şey değildir.
Gelgelelim...
Aynı Soner Yalçın dün öyle bir yazı yazdı ki şaştım kaldım.
Maksadım polemik değil, anlamaya çalıyorum.
Bir defasında sevgili Yılmaz Özdil, "başka ülkelerin liderleri benim ülkemin liderine hakaret edemezler" diyerek Erdoğan'ı savununca, "Erdoğan şimdi seni milletvekili yapar" yollu öyle bir mahalle baskısına maruz kalmıştı ki, ancak Erdoğan'a hakaret ederek yakayı kurtarmıştı.
Soner Yalçın'ın kimseye hakaret ettiği falan yok, ama hali bana bunu çağrıştırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 562 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.534 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar