Kılıçdaroğlu’na büyük saygısızlık

İP Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'ya göre, İP Genel Başkanı Meral Akşener çok büyük bir fedakârlık yapmış. Ne güzel, ne iyi değil mi? "Fedakârlık" doğası...

İP Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'ya göre, İP Genel Başkanı Meral Akşener çok büyük bir fedakârlık yapmış.
Ne güzel, ne iyi değil mi?
"Fedakârlık" doğası itibarıyla büyük bir erdemdir çünkü. Gerçekten de ülkemiz siyasetinin böyle güzel haberlere ihtiyacı var. Bencilliklerden usandık.
Peki Akşener'inki nasıl bir fedakârlıkmış?
Davutoğlu'nun "fedakârlığı" gibi mi? Hani, "Bir faninin terk edemeyeceği düşünülen her makamı elimin tersiyle iterim..." falan demişti.
Gelgelelim, o bu sözü AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevlerini bırakırken söylemişti, Akşener hangi makamı bırakmış?
Partisinin Genel Başkanlık koltuğunu mu?
Yok hayır; herhangi bir makamdan vazgeçmiş değil.
Makam mevki değilse, alışkanlıklarından vazgeçme fedakârlığı olabilir mi? Mesela, son bir ay içinde 4 kez görüştüğü ABD'nin Ankara Büyükelçisi Satterfield ile artık görüşmeme kararı mı almış?
Alakası yok.
Peki ne?
(.............)
Anlaşıldı, akıl yürütmeyle bir sonuca ulaşamayacağız. İyisi mi İP Genel Başkan Yardımcısı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 2.110 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 5.978 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 332 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar