İlber senin evin yok mu?

İlkin Feyza Altun adlı sosyal medya fenomeni avukatları çıktı "meydane", sonra da Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz.Feyza Altun sosyal medya hesabından "Sokayım şeriata" deyince bu taraf "Feyza Altun tutuklansın"...

İlkin Feyza Altun adlı sosyal medya fenomeni avukatları çıktı "meydane", sonra da Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz.

Feyza Altun sosyal medya hesabından "Sokayım şeriata" deyince bu taraf "Feyza Altun tutuklansın" kampanyası başattı.

Refah Partisi eski milletvekili Şevki Yılmaz, "Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum" deyince, bu sefer de karşı taraf "Şevki Yılmaz tutuklansın" kampanyasına girişti.

Tepkiler üzerine Feyza Altun, şeriata hakaret etmenin Atatürkçü bir "eylem" olduğunu ihsas edercesine, anında Atatürk'e sığındı.

Ne ki, Mustafa Armağan dostumuz sığındığı yerden onu kovarcasına Nutuk'tan delil getirdi: "Şer' (şeriat) demek kanun demektir. Şer'î hükümler demek, kanunî hükümler demekten başka bir şey değildir ve olamaz..." (Gazi Mustafa Kemal, Nutuk Atatürk'ün Bütün Eserleri, cilt 20, Kaynak: 2007, s. 235)

"Eğilmem, bükülmem, lafımı yemem" yollu afra tafra yapan Feyza Altun bacımız da tornistan yaparak, Afganistan'daki Taliban'ı kastettiğini dile getirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 605 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.315 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.631 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.237 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar