Ekrem Bey’in bu tavrını alkışlıyorum

Biz öyle CHP Grup Başkanvekili Engin Altay gibi, "Bu hükümet dünyanın en doğru işini bile yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok" diyemeyiz. Sırf CHP'lidir diye Ekrem Bey'i peşinen mahkûm edemeyiz.

Efendim onlar yaptılar/ yapıyorlar ama! Evet, maalesef öyle. O kadar ki, 15 Temmuz'daki direnişe "ölümüne" öncülük ederek bu aziz vatanı işgalden kurtaran Sayın Erdoğan'ın bile hakkını teslim etmediler.
Hakkını teslim etmek şöyle dursun, onca şehit verdiğimiz mezkur direnişe "tiyatro" diyerek hakaret ettiler. Hep gerginlik hep çatışma hep kutuplaşma peşinde koştular.
İşin garibi, "her iftirası itiraf mesabesinde" olan FETÖ'cüler gibi kendi yaptıklarını AK Parti'ye isnat ettiler. Yıllar yılı yapmadıkları kepazelik kalmadı. Adeta yağmur duasına çıkar gibi "ekonomi bozulsun" diye dua ettiler.
Bu ülkeye gece gündüz hizmet veren Sayın Erdoğan'a müstevlilerin merkezleriyle eşzamanlı "diktatör" diyecek kadar tozuttular... Bunların hiçbirini unutmadık. Lakin, biz onların yaptığını yapamayız. Ömer Muhtar'ın dediği gibi "onlar bizim hocalarımız değil."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.949 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 325 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.272 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.264 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 888 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar