Çok zekisiniz bayım ama Kılıçdaroğlu sizden daha zeki

Dört bir yandan “kuşatma” altında olduğumuz muhakkak. Bunu inkâr etmek gerçeklerle bağdaşmaz.Kuşatmanın “merkez üssü” de belli. Lafazanlıklarla sürgit gizleyemezsiniz bunu. En fazla, “tek bir...

Dört bir yandan “kuşatma” altında olduğumuz muhakkak. Bunu inkâr etmek gerçeklerle bağdaşmaz.

Kuşatmanın “merkez üssü” de belli. Lafazanlıklarla sürgit gizleyemezsiniz bunu. En fazla, “tek bir Amerika yok,” diyebilirsiniz.

Hele hele, “üst akıl” veya “Irkçı Siyonist network” gibi “tanımlamaları” itibarsızlaştırmaya çalışmakla olmaz. Olur da, kuşatmaya katkı sunmanın ötesinde hiçbir anlam taşımaz.

Almanya'nın “soykırım” kararı bile tek başına her şeyi açıklamaya yetiyor.

Almanya “derin devleti” de “üst akıl”dan bağımsız bir adım atmaz. Medyası derseniz, hepten eklemlenmiştir.

Siyaseti mi?

Sosyal demokrasi deyince dünyada ilk akla gelen isimlerden Willy Brandt'ın siyasi hayatı boyunca CIA'nın maddi himayesinde hareket ettiği ortaya çıktıktan sonra fazla söze ne hacet.

Demem o ki çok yönlü kuşatma altındayız.

Komşularımız Irak ve Suriye'nin halini görüyorsunuz.

Medeniyetimizin kadim şehirleri Bağdat'ı, Halep'i viran ettiler. Irak'ta yetişmiş onca bilim adamını öldürdüler. Çoluk çocuk kadın ihtiyar milyonlara varan insanımızı katlettiler.

İran devrimini cezalandırmak ve bloke etmek için 8 yıl boyuncaSaddam'ı destekleyip İran'a saldırttılar. Sonra da Saddam'ı şeytanlaştırıp Irak'ı işgal ettiler.

Bugün de aynı oyunun bir başka versiyonunu devreye soktular.

Evvela DAEŞ'in bir yeri işgal etmesi sağlanıyor sonra da “kara kuvvetlerimiz” dedikleri PKK'nın Suriye kolu PYD ile güya o yeri kurtarmış oluyorlar.

DEAŞ'ın mahut oyundaki fonksiyonu bu. Zaten fonksiyonu bitince, yani, enerji yolları için koridor mesabesindeki “İkinci İsrail” kurulunca, DEAŞ ossaat buharlaşmış olacak.

İsrail için işler hayli zamandır tıkırında. Arz-ı Mev'ud için adeta mıntıka temizliği yapılıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 562 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.532 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar