Bu kafa yapısını değiştirmeden olmaz

FETÖ davasını ne kadar takip ediyorsunuz veya Fetullahçıların mahkemede verdikleri ifadelere ne kadar muttalisiniz, bilemiyorum.Benim bildiğim şudur: Medyamız yine sınıfta kaldı.Halbuki Ergenekon ve Balyoz davalarında...

FETÖ davasını ne kadar takip ediyorsunuz veya Fetullahçıların mahkemede verdikleri ifadelere ne kadar muttalisiniz, bilemiyorum.
Benim bildiğim şudur: Medyamız yine sınıfta kaldı.
Halbuki Ergenekon ve Balyoz davalarında FETÖ'cü kanal “Samanyolu TV” adeta sinekten yağ çıkarıyor, habbeyi kubbe yapıyordu.
Kimi tasfiye etmek istiyorlarsa uyduruk delillerle oraya çöküyorlar; Ergenekon'u “her yere kon” şeklinde işletiyorlardı.
O kadar ki, “Ergenekon'un kasası” diye bir garibana mahpus damını teneşir yapmışlardı.
Tamam, asla ve kat'a onlar gibi kimseye iftira atılmasın, zerre miskal kimseciklere haksızlık yapılmasın. Zaten medyanın işi Samanyolu TV gibi (profesyonel destekli) psikolojik harp teknikleri uygulamak değildir.
Fakat…
Meclis'i, özel kuvvetleri, Cumhurbaşkanlığı binasını bombalayan ve onca insanımızı şehit eden Fetullahçı teröristlerin hiç değilse mahkemedeki kepazelikleri kamuoyuna adamakıllı duyurulsun.
Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına 15 Temmuz gecesi suikast yapmaya giden “terörist timin” mahkemeye podyuma çıkan mankenler gibi götürülmesi bile doğru dürüst eleştirilmedi. Neyse…
Bu ülkede yıllar yılı (en azından 28 Şubat'tan bu yana, 20 yıl boyunca) envaiçeşit “darbeler ne kötü be birader” söylevleri çekildi, bir daha darbe olmasın diye de kimi düzenlemeler yapıldı; “iç hizmet kanunu” gibi bir yığın şey değiştirildi…
Sadece bir şey yapılmadı…
En önemli, en esaslı şey…
Bunun ne olduğuna, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldırı düzenleyen Özel Kuvvetler ve Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timlerinde görevli “askerlerin” aralarında bulunduğu 44 tutuklu sanığın Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanması sürerken muttali oldum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 559 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.234 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 730 Okunma Bıyık da yetmiyor 13 Nisan 2024 | 918 Okunma O parayı buldu 11 Nisan 2024 | 632 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar