Bu afra tafranızı çeker miyiz ülen

Tevekkeli Can'cık demiyorlar. Son afra tafrası, heyheylenmesi mahut ismiyle tastamam müsemma.Gerçekten de, Cumhuriyet gazetesi soruşturması üzerine öyle bir kaptırmış ki, olursa o kadar olur.“Yanılıyorsunuz” demiş...

Tevekkeli Can'cık demiyorlar. Son afra tafrası, heyheylenmesi mahut ismiyle tastamam müsemma.
Gerçekten de, Cumhuriyet gazetesi soruşturması üzerine öyle bir kaptırmış ki, olursa o kadar olur.
“Yanılıyorsunuz” demiş, “Karşınızda bir talimatla görevden aldığınız Başbakanınız, yeterince biat etmedi diye Saray'dan kovduğunuz danışmanlarınız, bir telefonla susturduğunuz medya yöneticileriniz, maaşlı trolleriniz, goygoycularınız, ihbarcılarınız yok.”
Can'cığın bu lakırdılarına bakan da soruşturmayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı değil, Sayın Cumhurbaşkanı yürütüyor sanır.
Hele o “karşınızda biz varız” demeye getirerek, “yiğidim / aslanım” ayaklarına yatması yok mu?
İyi de sen yoksun Can'cık. Neden yoksun?
Neden “hizmete” aldığın Kadri Gürsel veya İbrahim Aydın Engin gibi “elemanları” bırakıp kaçtın?
Ve, neden hep böyle yapıyorsun?
Gezi döneminde de, “Annelerin kucağından çocukları alıp TOMA'ların altına atıyorlar. Çocukları acımasızca eziyorlar. Ben de gidip bir TOMA'nın altına yatacağım” demiştin.
Ne ki, İstanbul'daki tüm TOMA'ların altı aranmış ama bulunamamıştın. Neden sonra, Akdeniz sahillerinde ortaya çıktın. Hülasa, provokatör olduğunu bir kez daha kanıtladın.
Sonra…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.058 Okunma Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 6.053 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 332 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar