Biden’ın kapatmaları

ABD'nin Kıbrıs konusundaki dayatmaları karşısında İsmet İnönü, "Yeni bir dünya kurulur ve Türkiye de bu dünyada yerini alır..." diyerek adeta rest çekmişti. O vakit de ABD'nin patronajındaki NATO'nun...

ABD'nin Kıbrıs konusundaki dayatmaları karşısında İsmet İnönü, "Yeni bir dünya kurulur ve Türkiye de bu dünyada yerini alır..." diyerek adeta rest çekmişti.
O vakit de ABD'nin patronajındaki NATO'nun üyesiydik, şimdi de. O vakit de Türkiye'ye karşı Yunanistan'ı arkalamışlardı, şimdi de!
Bir farkla ki, şimdi arkalamakla da kalmadılar, Yunanistan'ı askeri üs merkezi haline getirdiler.
Yetmezmiş gibi Türkiye karşıtı tüm terör örgütlerine de alenen yardım ediyorlar.
Soru şudur:
Dün ABD'ye mezkûr sözle tepki gösteren İnönü'nün CHP'si bugün ne yapıyor?
ABD'nin Yunanistan'ı askeri üs haline getirmesine, PKK ve FETÖ'ye yardım ve yataklık yapmaya devam etmesine, F-35 projesi için verdiğimiz 1 milyar 400 milyon doların üzerine çökmesine, hem hava savunma sistemi (Patriot) vermeyip hem de hava savunma sistemi (S-400) aldığımız için CAATSA yaptırımları uygulamasına günümüz CHP'si ne diyor?
"Günümüz CHP'si" dediğim, başta sevgili Kılıçdaroğlu olmak üzere, Tunç Soyer'den İmamoğlu'na...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.779 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 324 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.271 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.262 Okunma İsrail niyetine İran 16 Nisan 2024 | 887 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar