Aydın Doğan’ın kıymetlisine sormayacak mısınız?

''FETÖ'cü HSYK'nın atanmamış sözcüsü" mesabesindeki Aydın Doğan'ın kıymetlisi, en azından bir özür dilemeli, demiştim.Baktım, Hürriyet'teki köşesine; tık yok. Demek ki kulağının...

''FETÖ'cü HSYK'nın atanmamış sözcüsü" mesabesindeki Aydın Doğan'ın kıymetlisi, en azından bir özür dilemeli, demiştim.
Baktım, Hürriyet'teki köşesine; tık yok. Demek ki kulağının üstüne yatmayı sürdürecek.
Madem öyle, biz de onu öyle bırakamayız.
Bakınız vaktiyle ne yazmıştı: “Ahmet Hamsici'yi bir tek defa Afyon'da yapılan bir panelde gördüm tanıştım, benden 'hakim ve savcıların tarafsızlığının önemi hakkında konuşmamı' rica etmişti…" (28 Eylül 2014, Hürriyet)
Ahmet Hamsici'yi biliyorsunuz değil mi?
Hani şu eski HSYK'nın FETÖ'cü Başkanvekili. Günümüzün de FETÖ itirafçısı.
Aydın Doğan'ın kıymetlisinden “hakim ve savcıların tarafsızlığının önemi hakkında" konuşmasını “rica eden" bu adam birkaç gün evvel, FETÖ'ye bağlı nasıl hareket ettiklerini, Fetullah'ın talimatları doğrultusunda Yargıtay'dan Danıştay'a kadar kaç üyeyi nasıl yerleştirdiklerini bir bir itiraf etti.
Şurası önemli: Aydın Doğan'ın kıymetlisi işte bu adama kefil olmuştu. Hem de, “bir tek defa" Afyon'da görüp tanıştığını söylediği halde.
Artık nasıl bir tek defaysa!
FETÖ'den tutuklu yargılanan Nesibe Özer için de “CNN Türk'teki programda tanıştım" demişti.
Biriyle panelde, diğeriyle de televizyon kanalında görüşüp tanışmış ama bakın ikisine birden nasıl kefil olmuştu: “Karalama kampanyasının HSYK'daki baş hedefleri 1. Daire Başkanı İbrahim Okur, 2. Daire Başkanı Nesibe Özer, 3. Daire Başkanı Ahmet Hamsici... Nice zamandır 'paralel, kripto, haşhaşi' diye saldırıya uğruyorlar. Bunların hiçbirinin cemaatçi olması mümkün değildir. Ne hayat tarzları ne kişilikleri buna müsaittir…"

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Cübbeli Ahmet (k.s) onu kime seçti? 24 Nisan 2024 | 5.943 Okunma ABD kime bağlı? 23 Nisan 2024 | 1.957 Okunma Magazin İran’ından mezhep İran’ına 20 Nisan 2024 | 330 Okunma Erdoğan’ın verdiği ayar 18 Nisan 2024 | 1.274 Okunma Fatih Altaylıların İran’daki yüzdesi 17 Nisan 2024 | 1.270 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar