Açıklama!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ndeki menfur saldırı üzerine birkaç gün evvel dercettiğim, "Dikkat: FETÖ kol geziyor" başlıklı yazımda, haber kaynağımdan naklen şu ifadeye yer vermiştim: "17/25 Aralık...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ndeki menfur saldırı üzerine birkaç gün evvel dercettiğim, "Dikkat: FETÖ kol geziyor" başlıklı yazımda, haber kaynağımdan naklen şu ifadeye yer vermiştim: "17/25 Aralık 2013'ten itibaren mevcut rektör ve YÖK üyesi (...) FETÖ mensubu birçok kişiye kadro vermeye devam etmiş ve mevcutları da daha güçlü makamlara getirmişlerdir..."
"Mevcut rektör" bir kaç gün evvel istifa etti.
Sayın YÖK üyesi mi?
Fakire bir "açıklama" gönderdi, sağ olsun.
Adını mezkur yazımda mahfuz tutmuştum ama "açıklama" gönderdiğine göre artık saklamam yakışık almaz: Prof. Dr. Mehmet Şişman.
Açıklamasında...
Hayatı boyunca önüne çok maniler çıktığını, Allah'ın inayetiyle bunları tek tek aştığını, 67 yaşının 42 senesini eğitime verdiğini, pişman olacağı işleri yapmadığını (benim de öyle yapmam gerektiğini ihsas ediyor ki, Allah razı olsun) inandığı değerler uğruna ailecek bedeller ödediğini, binlerce öğrencisi onlarca kitabı olduğunu, şucu bucu olmadığını, Allah'ın ve Peygamberinin yolunda karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalışan bir kul olduğunu, 15 Temmuz sonrası süreçte Eskişehir Osmangazi için bazı mihraklar tarafından hazırlanan senaryoda şahsının baş aktörlerden biri olarak gösterildiğini ifade ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Ha Rusya ha Müslümanlar’ 27 Mart 2024 | 564 Okunma Oğul Erbakan’ın yol ayrımı 26 Mart 2024 | 2.534 Okunma İsrail’e yardım, Türkiye’ye yaptırım 23 Mart 2024 | 625 Okunma Dıştan Türk içten Schlumberger 21 Mart 2024 | 549 Okunma Allah sonumuzu hayreylesin 20 Mart 2024 | 596 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar