ABD Kürtleri imha ediyor

Afrin harekatı dünyadaki bütün emperyalist yapıların oyunlarını ifşa etmiştir. Artık kartlar açık oynanmaktadır. Dünyada saflar netleşmektedir. Taraflar bellidir. İçimizde de öyledir. Global planlar...

Afrin harekatı dünyadaki bütün emperyalist yapıların oyunlarını ifşa etmiştir. Artık kartlar açık oynanmaktadır. Dünyada saflar netleşmektedir. Taraflar bellidir. İçimizde de öyledir. Global planlar, global hedefler daha net görülmektedir. Hiçbir devletin, hiçbir emperyalist gücün hedefi gelişmeler üzerine değişmemektedir. Sadece gecikmektedir.

Yaşananların ana hatlarını iyi analiz edersek doğruları ancak görürüz. Aksi halde global planların, emperyalist anlayışların sadece maşası kalırız.

Hep dikkat çektiğimiz gibi 100 yıl öncesi yaşananları unutur, o yaşananlardan ders alamazsak oyuncak olmaya devam ederiz. Ülkemizde ve bölgede emperyalist akımlara karşı yerli ve milli cepheler oluşturmak zorundayız. Sömürgeciliğin yeni versiyonlarını ancak yerli, milli uyanışlarla engelleyebiliriz.

Sadece Ortadoğu değil Asya coğrafyası emperyalist batı dünyasının işgali altındadır. Bu işgalin devamı için bir savaş verilmektedir. O nedenle Asya coğrafyasında ki her bir topluluk, her bir devlet, her bir millet batı emperyalizmin devam etmemesi için yerli ve milli bir uyanış yaşamalıdır.

Batı emperyalizmin sırtında yumurta küfesi yoktur. Savaşlarını kendi topraklarında değil işgal ettikleri topraklarda vermektedirler. Bu yolda kullandıkları hiçbir araç gereç ve piyonlar kendilerine ait değildir. Derenin kuşunu derenin taşı ile vurmaktadırlar.

Dünyada ve Ortadoğu’da gaz yatakları, petrol yatakları, enerji yatırımları ve enerji yolları tutulmaktadır. Dikkat edilecek olursa batı emperyalizminin ısrarla üzerinde durduğu, kargaşa çıkardığı, toplumları bir birine kırdırdığı yerler bellidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fırat’ın doğusu ve ABD’nin anladığı dil 14 Aralık 2018 | 5.430 Okunma Sağlam sistem, güçlü gelecek 02 Eylül 2018 | 5.873 Okunma Ekonomi-Kriz ve Yerel seçimler 31 Ağustos 2018 | 4.671 Okunma Ankara koridoru 26 Ağustos 2018 | 4.585 Okunma Dinamik toplum güçlü Türkiye ve Bayram 24 Ağustos 2018 | 6.602 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar