Sn. İmamoğlu devrimleri “T.C.” yazmakta buldu...

“145 yıllık demokrasi mücadelesi” deyip Abdülhamit’i aşağılamak,  “Zulüm 1453’te başladı” deyip Fatih Sultan Mehmet torunlarına küfür etmek, Roma’nın ve Bizans’ın çocuklarına yakışır. Bu ülkenin genlerini, milli ve manevi ruhunu bozanların çoğaldığı dönemdeyiz. 

Uyan ey millet! Soylu geçmişimiz aşağılanıyor...

Türkiye genelinde Yerel Seçimler sorunsuz sonuçlanırken, “Neden İstanbul seçimleri gündemden düşmüyor?” sorusuna kısa cevap: İlçelerdeki 123 sandıkta tespit edilen bu 42.000 şüpheli oy, iki aday arasındaki farkının 13.729 olduğu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimine etki ederken, ilçe belediyelerinin sonucuna etki etmediği görülmüştür. Bundan dolayı YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye seçiminin yenilenmesine karar verirken ilçe belediye seçimlerini yenilenmesine gerek duymamıştır. Bu açıklamadan sonra İmamoğlu, YSK’ya darbeci demiştir.

Son zamanlarda yerel seçim üzerinden yapılan propagandalar ve bilinçaltı mesajları masum olmadığı gibi; bu aziz ve masum milleti uyutma projesidir. Kendinize gelin millet. 

Başkanlığı antrikot şovu ile başlayan Sn. İmamoğlu, “eşit yurttaşlığı” burjuvazi lokantalarında ve restoranlarında balık menüleri ile göstermiştir... Ayrıca bir algı kampanyasına şovmenlik yaptığını da unutmayalım. 18 günlük başkanlığı döneminde hiçbir kurum görevlisinden İBB ile ilgili bilgi brifing bile alamamış... 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 80 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 98 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 181 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar