Kapımızda savaş çanları çalıyor, gizli ajandalara dikkat!

İsrail çok büyük bir savaşa hazırlanıyor. Dünya kamuoyu önünde İsrail’in İran düşmanlığı hikayelerinin sonu olmadığını iyi biliriz. Diğer yandan İsrail’in...

İsrail çok büyük bir savaşa hazırlanıyor. Dünya kamuoyu önünde İsrail’in İran düşmanlığı hikayelerinin sonu olmadığını iyi biliriz. Diğer yandan İsrail’in, İran’ı Sünni dünyaya karşı bir alternatif ve denge olarak kullandığı açıktır. Bu işin içine İran’ın nükleer silahlar meselesi girince Israil’in MOSSAD gizli servisi pek de rahat değildir.

İki tilkinin kuyrukları çarpışmaktadır. İsrail sadece İran’da değil, bütün Ortadoğu’da hiçbir devletin nükleer silahı olmasını arzu etmemektedir, şiddetle karşı çıkmaktadır.

İran uzun yıllardır nükleer tesisler konusunda bilim adamları ile çalışmaktadır, İsrail nükleer bilim üzerinde İran’da çalışan bilim adamlarını tek tek ortadan kaldırdığını görmekteyiz. Muhsin Fahrizade uydudan yapay zekâ teknolojisi ile lazer suikast silahı ile öldürüldü. Nükleerin babası olarak anılan Muhsin Fahrizade, beyin takımı hocası olarak İran için çok önemli bir isimdir. İsrail devleti tarafından tehdit olarak görülen önemli kişilerin başında gelmekteydi.

İsrail geçtiğimiz günlerde yeni bir suikast daha...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 78 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 97 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 180 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.152 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar