Gençlerle şahlanacak yeni AK Parti

AK Parti’nin 16 yıllık iktidarı sürecinde yaptığı tüm hamlelerle gençlere yatırım yapmayı hedeflemiştir. AK Parti’nin kuruluşunda 4 yaşında olan, 8 yaşında olan çocuklarımız...

AK Parti’nin 16 yıllık iktidarı sürecinde yaptığı tüm hamlelerle gençlere yatırım yapmayı hedeflemiştir. AK Parti’nin kuruluşunda 4 yaşında olan, 8 yaşında olan çocuklarımız bugün 20-25 yaşlarında genç birer bireyler. 

Dünün gençleriyle bugünün gençleri arasında uçuk bir fark görüyorum. Bugünün gençlerinin dünyasında dünü sorgulamayan, Türkiye’nin geçmişini bilmeyen, tutarsız, israfçı bir yaklaşım görüyoruz. Dolayısıyla bu gençlerimize yakın tarihin doğru bir şekilde anlatılması ile doğru cevapları bulacaklarını ifade etmekte yarar var. 

AK Parti sayesinde ekonominin nerden nereye geldiğini biliyoruz. AK Parti dönemindeki bu hızlı gelişim, değişim, dönüşümün her sahada olduğu gibi gençlerin üzerinde de çok büyük etkisi olduğu görülmektedir.

İl başkanımızın düzenlemiş olduğu 6 Mayıs’taki il kongresinde Cumhurbaşkanımız konuşmasında gençlere özel mesajlar verdi. Bu mesajların içerisinde birçoğunu dinlemişsinizdir. Ancak tekrar altı çizilmesi ve sorgulanması gereken mesajların en önemlisi, Türkiye’nin 2023-2071 hedefleridir… Bir diğeri ise Misak-ı Milli sınırlarının dile getirilmesinin altında yatan önemli mesajdır. 

Vatanımızın istikbalini emanet edeceğimiz, geleceğe umutla bakan, Cumhurbaşkanımızın da tabiriyle “Büyük Türkiye’yi birlikte inşa edeceğimiz gençlerimiz”e bu toprakların ihtiyacı vardır. Bu noktada AK Parti gençlerin ihtiyaçlarına da kulak vermeye devam etmelidir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 80 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 98 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 181 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar