Chatham House’dan Türkiye Operasyonu

FETÖ’nün örgüt aklı faaliyetlerine devam ediyor…  Dershaneler sonrası başlayan ve örgütün devlet kurumlarını kuşatma harekâtı olarak bilinen aklın uluslararası yapısını canlı...

FETÖ’nün örgüt aklı faaliyetlerine devam ediyor…  Dershaneler sonrası başlayan ve örgütün devlet kurumlarını kuşatma harekâtı olarak bilinen aklın uluslararası yapısını canlı ve aktif olarak görüyoruz. Son zamanlarda yurtdışına yapılan ziyaretler gün gittikçe çoğalmaya başladı. Bu durumu fırsat bilen kimi siyasetçilerin kamu kurumları adına yurt dışı ziyaretleri göstermeleri son derece manidar.

Sn. Ekrem İmamoğlu, Türkiye karşıtı raporlarıyla bilinen Chatham House’u ziyaret ederek gizemini artırmıştır… Chatham House uluslararası finansal hareketleri derleyen ve küresel raporlar düzenleyen, kriz ortamlarını analiz edip Türkiye karşıtı terörist gruplarını destekleyen emperyal, fırsatçı bir kuruluştur. 

Chatham House kuruluşu, Başkan Erdoğan’ın  “One Minute” olayı sonrası ilk kolları sıvayan, Türkiye’yi doğrudan tehdit eden kuruluşların başında gelir. Bu kuruluş daha çok Siyonist Yahudileri temsil eden ve İsrail ile doğrudan yakınlık içinde olan önemli bir kuruluştur. Birçok siyasetçiyi markaja alan ve dünya lider yapısına göre raporlama yapan kuruluşların başında gelir. Dahası sinsi yapılanması ve Türk düşmanlığı önceliklerindendir.

Sn. Ekrem İmamoğlu’nun yurtdışı ziyaretlerinde bu kuruluşu ziyaret etmesi uluslararası bazı önemli şirketleri ve para baronlarını ziyaret ederek bu kuruluşa önem vermesi sanırım tesadüf değildir. Londra’daki birçok para adreslerini doğrudan bulup CEO’larla buluşması ve İngiliz Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü Chatham House Başkan Yardımcısı Sir Simon Fraser ve ekibiyle de bir arada olması tesadüf değildir.

Londra temasları sırasında Londra Belediye Başkanı ile bir araya gelerek gerçekleştirilen ikili görüşmeden sonra Londra Belediye Başkanı’nın açıklamalarındaki birçok mesaj manidardır. Belediye Başkanı Sadiq Khan’ın yaptığı “Sizin seçilmeniz bizim seçilmemiz, sizin mücadeleniz bizim mücadelemizdir” açıklaması, saf bir açıklama değildir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 80 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 98 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 181 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar