Birleşmiş Milletler gözetiminde ‘Sessiz İstila’

Yeni dünya düzenine geçerken bir takım kuruluşların öne sürdüğü yeni anlaşmalar ve yasalar, belirli düşüncelere hizmet etmek için milyonların hayatını tehlikeye atmaya devam ediyor.Zengini daha...

Yeni dünya düzenine geçerken bir takım kuruluşların öne sürdüğü yeni anlaşmalar ve yasalar, belirli düşüncelere hizmet etmek için milyonların hayatını tehlikeye atmaya devam ediyor.

Zengini daha zengin yapan, fakiri bir ekmeğe muhtaç hale getiren yeni dünya düzeninde uluslararası güçler, açlıkla mücadele adı altında imzalattığı anlaşmalarla ve enjekte ettikleri fikirlerle, ruhen sağlığını yitirmiş nesillerin yetişmesine ön ayak oluyor.

Başını İngiltere’nin çektiği dünya vatandaşlığı zırvası ve küresel baronların organizasyonu altındaki Birleşmiş Milletler (BM) üye ülkelerini ipotek altına alma çalışmaları nasıl kuş gribini, domuz gribini, şarbonu getirdiyse bu kez de Kovid’i başımıza bela etti.

Şimdi ise öne sürülen yeni bir anlaşma ve beraberinde getireceği çözüm odaksız problemler ne yazık ki bizleri bekliyor. Yine açlıkla mücadele, iklim kriziyle mücadele, hastalıkla mücadele derken, yeni bir düzenin zeminleri farklı başlıklardaki anlaşmalar adı altında uluslararası kamuoyuyla buluşturuluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 80 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 98 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 181 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar