Beceriksiz siyasi parti liderleri kudurmakta haklıdır

Kendi demokratik seçimiyle Recep Tayyip Erdoğan’ı 16 yıldır iktidara taşıyan bu aziz millet, yaptığı seçimle kimi çapsız kesimler tarafından hakarete uğrayarak mağdur edilmekten...

Kendi demokratik seçimiyle Recep Tayyip Erdoğan’ı 16 yıldır iktidara taşıyan bu aziz millet, yaptığı seçimle kimi çapsız kesimler tarafından hakarete uğrayarak mağdur edilmekten kurtulamamıştır. 

Bugün koyun, makarnacı, sürü gibi aşağılık ithamlarla teşbih ettikleri vatandaşlardan oy isteyen partiler, tarihi hafızası olmayan, basit politikalarla iktidar hırsına kapılmış koltuk sevdalılarından başka kimse değildir.

Bu millet zulüm gördüğü, haksızlığa uğradığı yıllar boyunca aradığı samimiyeti Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da ve AK Parti’de bulduğu için tam 16 senedir bu davanın kanatlarına tutunmuş ve daha gelişmiş bir Türkiye, daha adil bir Türkiye ideolojisiyle aynı yolda ilerlemiştir. 

Tek derdi, kendi ülkesinin vatandaşına daha gelişmiş bir hizmet sunmak ve gerek mazlum coğrafyalar adına, gerekse kendini dünyanın en büyük beşi görenlere inat, Türkiye’yi dünyanın en güçlü devletlerinden biri yapmak, söz sahibi bir Türkiye inşa etmek olan bir liderin ardından gidenlere sürü demek, milletin iradesine küfretmektir. Sizler, bu milletin iradesine küfrettiniz!

Tüm bu nefretinizi ve ideolojik takıntılarınızı bir kenara bıraktığınız takdirde belki sorgulamaya başlarsınız Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın İnce, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Demirtaş… “Neden 16 yıllık iktidarın üzerine tekrar AK Parti seçilsin?”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 78 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 97 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 181 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.154 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar