ABD’nin, Türkiye’nin üzerindeki kuşatma çemberi

Son zamanlarda ‘Yunanistan’dan başlatılan kuşatma yolu ile Balkanlar’dan, güneyimizde devam eden PKK, YPG ile yol almaya çalışan emperyalist bir düşünceye’ bizi çevrelemeye çalışan derin bir...

Son zamanlarda ‘Yunanistan’dan başlatılan kuşatma yolu ile Balkanlar’dan, güneyimizde devam eden PKK, YPG ile yol almaya çalışan emperyalist bir düşünceye’ bizi çevrelemeye çalışan derin bir aklın operasyonlarıyla karşı karşıyayız. 

Azerbaycan-Ermenistan savaşını hazmedemeyen küresel aklın merkezi, Türkiye’yi karanlık bir odağa çekmek üzere yeni oyunlar peşinde koşmaktadır. 2023 vizyonuna gireceğimiz hazırlık sürecinde Amerika’daki önemli düşünce kuruluşları, 25 ülke üzerinden yeni operasyonlar deniyor.

Bu operasyonların başında Türkiye geliyor. İşgal, ayaklanma ve iç savaş yöntemleri ile bölünmeye götürüleceği çok net bir şekilde Amerikan düşünce kuruluşları tarafından tartışılmaktadır. 

Türkiye’deki hükumet sistemini beğenmediğini söyleyen ABD’nin 2013 yılındaki gezi eylemleri ile yol almaya çalışan, 15 Temmuz’da Türkiye’ye karşı açık darbe kartını oynayan aklı, yeni operasyonlara girecek. 

Türkiye ile ilgili işgal planları üzerine çalışan, en az üçe bölünmesi şeklinde fikir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 80 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 98 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 181 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar