Derin ABD’nin Orta Doğu’daki yenilgisi

Sebep-sonuç ilişkilerinde kendinde sorumluluk gören ABD, bölgemizde cirit atmakta problem görmeyen bir anlayış içerisinde kiralık ve satılık beyindir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılına doğru...

Sebep-sonuç ilişkilerinde kendinde sorumluluk gören ABD, bölgemizde cirit atmakta problem görmeyen bir anlayış içerisinde kiralık ve satılık beyindir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılına doğru yol alırken ‘’Acaba yüz yıl öncesi mirasımıza mı dönüyoruz?’’ düşüncesinin sevinci ve acısıyla hafıza-i beşerde bulunmak bile umuttur.

ABD, Suriye’den ve bölgemizden çekiliyor mu? 

Gerçeği gören bir ABD lideri olduğunu görüyoruz. Son zamanlarda ABD, kendi içinde derin bir mücadeleye girmiş durumda. Pentagon ve küresel akıl, çıkar ve itibar savaşına hazırlanıyor. Bu durum Türkiye açısından son derece önemlidir.

Pentagonun derin ilişki ağlarının dünyayı kasıp kavuran bir karanlık planlamaya bağlı olduğunu sanırım hepimiz biliyoruz. Ancak farkında olmadan Pentagon’u hep perdeliyoruz. Bu da bizleri sağlıklı bir analize ulaştırmadığı gibi laf torbalarını dolduruyoruz.

ABD derin aklının arkasında birkaç küresel aile olduğunu sağır sultan bile biliyor. Bu birkaç aile son iki yüz elli yıldır dünyayı yöneten ve kaotik oluşumlardan beslenen Yahudi aklıdır. ABD gibi devasa bir devleti para ve saltanat ile esir aldığını açık bir şekilde görebiliyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 78 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 97 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 180 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.152 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar