Meral hanımın Demirtaş sevgisini Temel Karamollaoğlu’ndan sormalı

Meral Akşener yaptığı açıklamada, Selahattin Demirtaş’ın tutuklanmasının doğru olmadığını ifade etmiş. Vaktinde Erdoğan tutukluyken onun da tutuklu olmasına karşıymış. Sn. Meral...

Meral Akşener yaptığı açıklamada, Selahattin Demirtaş’ın tutuklanmasının doğru olmadığını ifade etmiş. Vaktinde Erdoğan tutukluyken onun da tutuklu olmasına karşıymış. Sn. Meral Akşener’de muhakeme eksikliği görüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Selahattin Demirtaş gibi takım elbiseli bir teröristi kıyaslarken, Demirtaş’ı ülkemizi yıllardır batağın içine çeken PKK belasından sıyırarak mı kıyasladınız? Vatanımızın, milletimizin huzurunu kaçırmak için çabalayan, evlatlarımızın kanını akıtan PKK’nın siyasi ayağı haline gelmiş HDP’ye de, bu terörist politikalarla milletin huzurunu kaçıran partinin lideri Selahattin Demirtaş’a da en doğru cevabı yargı vermelidir. 

Görüyoruz ki; ülkemizin daha iyi yerlere gelmesini istediğini belirten Akşener, masum evlatlarımızın kanlarıyla vahşete susayan HDPKK’nın sözcülüğünü yapar olmuş. Anlaşılan talimatlar Pennsylvania’dan gelmiş. Yoksa FETÖ’nün HDP üzerinden seçim sürecini etkileyecek yeni kirli planları mı var? 

HDP’nin barajı geçebilmesi için Millet İttifakındaki partilere oy kullanan vatandaşların hane içerisinde oylarını bölüştürüp en az bir oyunu da HDP’ye vereceği söylentilerini duyar olduk. Bu söylentinin doğruluğu elbette tartışılır ancak tartışmaya kapalı tek bir gerçek vardır.

Bizler hangi partiye mensup olursak olalım, hangi lideri desteklersek destekleyelim bu vatanın evlatları olarak hepimizin tek bir gayesi vardır. Bizlerin tek gayesi huzur içinde yaşayabilmek, gencecik evlatlarımızın terörle değil, ilimle, bilimle uğraşmasıdır. Bu topraklara o gencecik evlatlarımızın taze kanlarını dökerek, toprağımızı kuruttular.

Kurutulan bu topraklarda siyaseti de kana bulayan, ülkemizin toprak bütünlüğünü bozan, bu memleketin istikbalini tehlike altında bırakan bir ideolojinin peşinden gitmek topluma ve vatanımızın birliğine zarardır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sizce, CHP Kürtlerin katili değil mi? 28 Mart 2023 | 333 Okunma Siyaset sanatı; güneş altında bronzlaşmış gölgesine faydası olmayan vekil istemiyoruz 21 Mart 2023 | 78 Okunma Büyük bir millet olmanın haklı tezahürü budur 14 Mart 2023 | 97 Okunma IŞİD, Türkiye’de renkli izolasyona girmeye çalışıyor 07 Mart 2023 | 181 Okunma 2030’a kadar Arz-ı Mevud projesini bitirmek istiyorlar 28 Şubat 2023 | 1.155 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar