Mahkûmlara ABD tipi kıyafet!

Bizdeki enteller de az biraz okumuşlar da çok acayip!Her fırsat ve zeminde Batının/ABD'nin cem-i cümle uygulamaları bize de getirilsin diye feveran eden bu zevat -enteresandır- ülke ve millet lehine durumlarda aksi tutum sergileyebiliyor. Eğer...

Bizdeki enteller de az biraz okumuşlar da çok acayip!

Her fırsat ve zeminde Batının/ABD'nin cem-i cümle uygulamaları bize de getirilsin diye feveran eden bu zevat -enteresandır- ülke ve millet lehine durumlarda aksi tutum sergileyebiliyor. Eğer söz konusu icraat milletin talebiyse buna referans gösterilen Batıyı da görmezden gelebiliyor.

Hani mümkün olsa bir yasa çıkarılsın da Batının yaşam biçiminden hukuk sistemine kadar her şeyi ama her bir öğeyi eksiksiz “bila kayd-u şart” almak zorunlu olsun muradındaki tiplerin bazı refleksleri hakikaten şaşırtıcı!

Sözgelimi; terörle mücadele, milli bütünlüğe tehditlerin berhava edilmesi gibi devlet ve milletin bekasına yönelik icraatlar bunların başında gelir.

Bizim polisin olay bastırması polis şiddeti olurken Batılı polisin acımasız şiddeti/silahlı ateşle vatandaşı öldürmesi sükûneti sağlamak olarak yorumlanır!

Konuya ilişkin verilecek örnek çok, lakin gündemde FETÖ tutuklu ve yakınlarının “HERO” tişörtü üzerinden propaganda yapmaları üzerine somutlaşan tek tip kıyafet zorunluluğu var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.605 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.111 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.484 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar