Kılıçdaroğlu’ndan Gandi çıkmaz, en fazla küçük enişte olur!

Yakın tarihimizin en başarısız siyasetçisi denince aklıma önce dayak yiyip kırık burunla dolaşan Mesut Yılmaz sonra da Kemal Kılıçdaroğlu gelir!Partinin başına geçmesi yöntemi üzerinden...

Yakın tarihimizin en başarısız siyasetçisi denince aklıma önce dayak yiyip kırık burunla dolaşan Mesut Yılmaz sonra da Kemal Kılıçdaroğlu gelir!

Partinin başına geçmesi yöntemi üzerinden oluşan şaibeler bir tarafa hitabet ve liderlik konusundaki yetersizliği, kifayetsizliğiyle birlikte başarısızlığını da tescilledi.

Makûs talih mi desem siyasi potansiyelden mahrum olmak mı, iç ve dış dizayn edicilerin her türlü zemin hazırlamalarına karşılık zat-ı muhteremin varlığı hiçbir vakit toplumsal karşılık bulamadı.

Sadece bununla kalsa iyiydi de, CHP kodlarına mugayir eylemleri, parti kimliğindeki başkalaşımlar ile CHP'li kemik tabanda bile hoşnutsuzluğa yol açtı.

Kılıçdaroğlu, CHP'yi misyonundan farklı bir yöne sürüklerken partiyi bir tür HDP kardeş partisine dönüştürmeyi başardı.

Hoş, CHP'nin DNA'sı göz önünde bulundurulduğunda şu kardeş parti mevzuunun ne anlama geleceği açık ve aşikârdır da biz bari buna başarı diyelim!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
28 Şubat: Bir mazi hikâyesi mi? 24 Şubat 2019 | 6.608 Okunma Kurban bir ibadet, kurban bayramı bir ferahlamadır! 26 Ağustos 2018 | 4.114 Okunma ABD açıktan saldırıyor! 12 Ağustos 2018 | 6.488 Okunma KADEM ve cinsiyet adalet 29 Temmuz 2018 | 7.489 Okunma 15 Temmuz: Millet kazandı! 15 Temmuz 2018 | 6.914 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar